Tule mukaan, tue työtämme

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen - meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se.

Tekeekö MLL sinusta tärkeää työtä? Haluatko olla mukana vaikuttamassa lasten ja perheiden hyvinvointiin? Tervetuloa mukaan mahtavaan joukkoon, yhdessä saamme enemmän aikaiseksi!

MLL:n jäsenenä tuet toimintaamme ja olet mukana vaikuttamassa alueesi  lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointiin.

Liity jäseneksi nyt
tai tule kannatusjäsenksi

Kannatusjäsenmaksu on 300 € vuodessa.

Lisätietoja:
MLL:n Kymen piirin toiminnanjohtaja Christa Carpelan, p. 050 406 3763

Yrityskummina tuet MLL:n Kymen piirin kaveritoimintaa lahjoittamalla 300€ / vuosi ennaltaehkäisevään työhön. Kaveritoiminta kouluttaa vapaaehtoisia aikuisia yksinäisyyttä ehkäisevään työhön 4-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Saatte MLL:n Kymen piirin Yrityskummi-tunnuksen ja bannerin. Lisäksi saatte näkyvyyttä MLL:n Kymen piirin omassa viestinnässä. Lue lisää yrityskummiudesta