Lisätietoa:

Piritta Lirkki
piritta.lirkki@mll.fi

Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset ja näiden alojen viimeisen vaiheen opiskelijat voivat hakeutua hoitajaksi MLL:n toimintaan suoraan perehdytyksen kautta.

Lastenhoitotoiminta

Arjen apua lapsiperheille

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) kouluttama luotettava hoitaja huolehtii lapsen turvallisuudesta, hoidosta ja viihtymisestä vanhempien ohjeiden mukaan.

Perhe voi tilata lastenhoitoapua mille vuorokaudenajalle tahansa esimerkiksi kun:

• lapsi, vanhemmat tai vakituinen hoitaja sairastuvat
  • vanhemmat ovat työmatkalla, kokouksessa, opiskelemassa
  • vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää aikaa yhdessä

Hoitajien tilauksen voi tehdä:
soittamalla hoitajavälitykseen p. 044 030 3301, arkisin klo 8-12 tai internetistä https://www.elastenhoito.fi/, jolloin sinun täytyy olla rekisteröitynyt käyttäjä.

Voit tilata hoitajan, kun asut jossakin seuraavista kunnista:
Kouvola, Kotka, Hamina, Pyhtää
Lappeenranta, Imatra, Taipalsaari, Ruokolahti

HUOM!
Hoitajavälitys on lomalla 8.-28.7. 2019.
Tänä aikana perheet voivat etsiä hoitajaa itsenäisesti nettipalvelusta.

Rekisteröidy nettipalvelun käyttäjäksi

Tilaa hoitaja netissä, rekisteröityneet käyttäjät

MLL:n lasten hoitajat

Hoitajat ovat MLL:n lastenhoitokurssin suorittaneita tai heillä on lastenhoitokoulutusta sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta.  MLL:n hoitajat ovat haastateltuja ja perehdytettyjä tehtävään ja he ovat vähintään 16 vuotta täyttäneitä henkilöitä.

MLL:n välittämät hoitajat eivät ole työsuhteessa Mannerheimin Lastensuojeluliittoon, sen piirijärjestöihin eivätkä paikallisyhdistyksiin. MLL:n tehtävänä on kouluttaa, tukea ja ohjata sekä välittää hoitajia perheille.

Perhe toimii hoitajan työnantajana ja huolehtii hoitajan työnantajan velvotteista

Perhe maksaa käteisellä lasten hoitajalle palkkana 9,00 e/tunti, puolen tunnin tarkkuudella. Tämä on kokonaiskorvaus, joka sisältää lomakorvauksen. Hoitajalle maksettava minimipalkka on kahden tunnin palkka.

Sunnuntaityöstä säädetään työaikalain 33 §:ssä. Sunnuntaityöstä perhe maksaa hoitajalle palkkaa 100 prosentilla korotettuna eli 18 e/tunti. Korotettua palkkaa maksetaan myös kirkollisina juhlapäivinä, vapunpäivänä ja itsenäisyyspäivänä.

Lue lisää perhe  hoitajan työnantajana

.