Tule yrityskummiksi

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lisätä lapsuuden arvostusta ja näkyvyyttä yhteiskunnassa, sekä tuoda lapsen näkökulmaa päätöksentekoon.  MLL:n Kymen piiri ry on yksi MLL:n kymmenestä  aluejärjestöstä, joka etsii nyt kestävään yhteistyöhön yrityksiä Kymenlaaksosta ja Etelä-Karjalasta - siksi haluamme Teidät mukaan!

Yrityskummina tuet kaveritoimintaamme, ettei kukaan jäisi yksin. Kaveritoiminta kouluttaa vapaaehtoisia aikuisia yksinäisyyttä ehkäisevään työhön 4-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Yrityskummina lahjoitat MLL:n Kymen piirille 300€ / vuosi ennaltaehkäisevään työhömme. Saatte MLL:n Kymen piirin Yrityskummi-tunnuksen ja bannerin. Lisäksi saatte näkyvyyttä MLL:n Kymen piirin omassa viestinnässä. Halutessanne voitte myös tarjota työntekijöillenne mahdollisuuden vapaaehtoistyöhön. Tulemme mielellämme suunnittelemaan yhteiskuntavastuullista toimintaa kanssanne!

Liity kummiksi nyt!
JOTTA KUKAAN EI JÄISI YKSIN.

Lisätietoja:

kymen.piiri(at)mll.fi
Christa Carpelan
toiminnanjohtaja
p. 050 406 3763 

Lisää yhteystietosi - otamme Teihin pian yhteyttä

*
*
*

Kiitos!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kaveritoiminta on piirin organisoimaa, ammatillisesti ohjattua vapaaehtoistoimintaa. Toiminnan tavoitteena on tarjota lapselle tai nuorelle turvallinen ja luottamuksellinen suhde, ehkäistä ongelmien kasautumista sekä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä lapsen tai nuoren sosiaalisia taitoja ja itsetuntoa vahvistamalla. Toiminnalla tuetaan lapsen tai nuoren sosiaalisen verkoston laajentamista ja itsenäistymistä. Kaveritoimintaa pilotoidaan Lappeenrannassa ja Kouvolassa.