MLL:n Kymen piirin Tykkimäkipäivä

MLL:n Kymen piiri ja Tykkimäen huvipuisto tarjoavat piirin paikallisyhdistysten nykyisille sekä toukokuun loppuun mennessä liittyville jäsenille mahdollisuuden osallistua arvontaan, jolla voi voittaa rannekkeen 19. heinäkuuta järjestettävään MLL:n Kymen piirin Tykkimäkipäivään. Rannekkeita arvotaan yhteensä 300 kpl. Arvonta suoritetaan 4.6.2018 ja se on osa vuoden 2018 jäsenhankintakampanjaa. Tykkimäkipäivänä Tykkimäen huvipuisto on ainoastaan rannekkeen voittaneiden käytössä klo 11-12, jonka jälkeen huvipuistoon pääsevät myös muut huvittelijat. Rannekkeet oikeuttavat sisäänpääsyyn, laitteiden käyttöön sekä Huvilavetin iltakonserttiin, jossa esiintyjänä Jenni Vartiainen.

Osallistu arvontaan ja voita rannekkeet MLL:n Kymen piirin Tykkimäkipäivään 19.7.2018

Arvontaan voivat osallistua MLL:n Kymen piirin paikallisyhdistysten toukokuun loppuun mennessä jäsenmaksunsa maksaneet aikuisjäsenet (1/talous). Arvontaan osallistuva täyttää arvontalomakkeelle myös samaan talouteen kuuluvien muiden MLL:n jäsenten tiedot, joiden on mahdollista arvonnassa jo voittaneen ohella saada Tykkimäki-rannekkeet. Myös rannekkeiden noutotapa tulee valita arvontaan osallistuessa. Arvontaan osallistuneiden jäsenmaksusuoritus tarkistetaan jäsenrekisteristä.

Arvonta on päättynyt

Arvonnan säännöt

10.4.2018

Arvonnan säännöt ovat:

1. Osallistumisaika 10.4. - 31.5.2018 klo 23.59
  2. Arvonnan järjestää Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri.
  3. Arvontaan voivat osallistua kaikki MLL:n Kymen piirin paikallisyhdistysten jäsenmaksunsa maksaneet aikuisjäsenet. Osallistumisoikeutta ei ole Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piirin työntekijöillä.
  4. Arvontaan voi osallistua täyttämällä arvontalomakkeen. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan ainoastaan yhden kerran.
  5. Palkintona arvotaan yhteensä 300 kpl rannekkeita MLL:n Kymen piirin Tykkimäkipäivään 19. heinäkuuta.
  6. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle eikä sitä voi lunastaa rahana.
  7. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri vastaa arpajaisverosta.
  8. Arvonta suoritetaan 4.6. ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti tiistaihin 5.6. mennessä. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta viikon sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
  9. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.
  10. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.
  11. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.