Toimintaamme tukevat

Woikoski on sponsoroinut helium kaasut useisiin MLL:n Kymen piirin tapahtumiin; mm. 23.8. Imatran Kosken koululla pidettyyn Hyvä alku koulutielle -tapahtumaan, 27.8. Kouvolan Prisman Night Cruising -tapahtumaan ja 16.4.2016 ABC Prisma Kouvolan Pesukatu -tempaukseen

Impedanz Tuning ry on vuonna 2003 toimintansa aloittanut ja vuodesta 2005 rekisteröitynyt yhdistys, jonka toiminta keskittyy autohifiin ja tuning-autoihin.

Yhdistyksen toimintaperiaatteeseen kuuluu osallisuus hyvällä meiningillä ja näkyvyys näyttävällä kalustolla mahdollisimman monessa tapahtumassa.

Kuudes perättäinen Kouvola Night Cruising hyväntekeväisyystapahtuma järjestettiin 27.8.2016. Ajoneuvonäyttelyn lipuista saatu tuotto lahjoitettiin Mannerheimin lastensuojeluliiton Kymen piirille.

Etelä-Karjalan Säästöpankkisäätiö EKSP on myöntänyt 3000 euron apurahan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piirin kaveri-tukihenkilötoimintaan sekä Kuule, Näe, Kohtaa miut 2.0 -seminaarin toteuttamiseen

OP Kymenlaaksolta 1500€ MLL:n Kymen piirin nuorisotoimintaan

Tuella tullaan järjestämään kolme vanhempainiltaa sekä oppitunteja 1.-4. -luokkalaisille aiheesta Kunnioittava kohtaaminen.

Kympin Nainen on jo usean vuoden ajan tehnyt yhteistyötä MLL:n Kymen piirin kanssa. Vuonna 2016 tapahtuma lahjoitti kaikki tuotot pakollisten kulujen jälkeen MLL:n Kymen piirin koulukiusaamista ehkäisevään työhön. Lahjoituksen summaksi muodostui peräti 6000 euroa.

ABC Prisma Kouvola järjesti vanhan pesukadun alasajon kunniaksi 15.-16.4. Pesukatu -tempauksen, jossa asiakkaat pääsivät pesettämään autonsa ilmaiseksi ja halutessaan lahjoittamaan haluamansa summan MLL:n Kymen piirin koulukiusaamisen vastaiseen työhön.