Jäsenedut

Orilammen Lomakeskus, Valkeala

Orilammen Maja palvelee keskellä kauneinta suomalaista luontoa. Puhtaat vesistöt ja Repoveden kansallispuiston jylhät maisemat tarjoavat vieraalle ainutlaatuisen kokemuksen. Leirintäalue ja muut palvelut on rakennettu sopivasti maisemaan istuen ja luontoa ajatellen.

MLL Kymen piirin paikallisyhdistysten jäsenille majoituspaketeista -15 % alennus

Tutustu Orilammen majan majoitusmahdollisuuksiin tästä

Vadelmatarha, Kotka & Kouvola

Vadelmatarha on keväällä 2012 Kotkassa syntynyt sekä jo mm. Kouvolaan laajentanut valloittava kirppiskauppa, viihtyisä taukotupa ja iloinen tapahtumakeskus koko perheelle.
MLL Kymen piirin paikallisyhdistysten jäsenille itsepalvelupaikan ottaneille 4 extrapäivää kaupan päälle. Lisäksi kahvion tuotteista, tilavuokrista ja lastenkutsuista sekä Kotkan ekologisista kampaamopalveluista -15%.

Tutustu Vadelmatarhan myymälöihin ja toimintaan tarkemmin tästä

Tunnistat yhteistyökumppanimme tästä merkistä

Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme voivat lisätä oheisen merkin verkkosivuilleen, näyteikkunoihinsa ja kassapäätteensä lähettyville.

Onko sinulla mielessäsi MLL:n arvomaailman mukaista yritystä, jonka tuotteet ja palvelut kiinnostaisivat sekä piirimme nykyisiä että potentiaalisia jäseniä ja jota kannattaisi lähestyä jäsenetujen merkeissä? Ota rohkeasti yhteyttä!