Lisätietoa:

perhepalveluiden päällikkö
Pauliina Paakala
pauliina.paakala@mll.fi
p. 040 728 0288

 

Vuoden 2019 kurssisuunnitelmat julkaistaan mahdollisimman pian! 

Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset ja näiden alojen viimeisen vaiheen opiskelijat voivat hakeutua hoitajaksi MLL:n toimintaan suoraan perehdytyksen kautta.

 

.

 

Lastenhoitotoiminta

Arjen apua lapsiperheille

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) kouluttama luotettava hoitaja huolehtii lapsen turvallisuudesta, hoidosta ja viihtymisestä vanhempien ohjeiden mukaan.

Perhe voi tilata lastenhoitoapua mille vuorokaudenajalle tahansa esimerkiksi kun:

  • lapsi, vanhemmat tai vakituinen hoitaja sairastuvat
  • vanhemmat ovat työmatkalla, kokouksessa, opiskelemassa
  • vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää aikaa yhdessä

Hoitajien tilauksen voi tehdä:
soittamalla hoitajavälitykseen p. 044 030 3301, arkisin klo 8-12 tai internetistä, jolloin sinun täytyy olla rekisteröitynyt käyttäjä. 

 

Rekisteröidy nettipalvelun käyttäjäksi

Tilaa hoitaja netissä, rekisteröityneet käyttäjät

 

Voit tilata hoitajan, kun asut jossakin seuraavista kunnista:
Imatra, Taipalsaari, Hamina, Kotka, Kouvola, Lappeenranta ja Pyhtää

MLL:n lasten hoitajat

Hoitajat ovat MLL:n lastenhoitokurssin suorittaneita tai heillä on lastenhoitokoulutusta sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta.  MLL:n hoitajat ovat haastateltuja ja perehdytettyjä tehtävään ja he ovat vähintään 16 vuotta täyttäneitä henkilöitä.

MLL:n välittämät hoitajat eivät ole työsuhteessa Mannerheimin Lastensuojeluliittoon, sen piirijärjestöihin eivätkä paikallisyhdistyksiin. MLL:n tehtävänä on kouluttaa, tukea ja ohjata sekä välittää hoitajia perheille. Perhe huolehtiihoitajan työnantajan velvotteista

Perhe hoitajan työnantajana

Perhe maksaa käteisellä lasten hoitajalle palkkana 9,00 e/tunti, puolen tunnin tarkkuudella. Tämä on kokonaiskorvaus, joka sisältää lomakorvauksen. Hoitajalle maksettava minimipalkka on kahden tunnin palkka.

Sunnuntaityöstä säädetään työaikalain 33 §:ssä. Sunnuntaityöstä perhe maksaa hoitajalle palkkaa 100 prosentilla korotettuna eli 18 e/tunti. Korotettua palkkaa maksetaan myös kirkollisina juhlapäivinä, vapunpäivänä ja itsenäisyyspäivänä.

Lue lisää perhe  hoitajan työnantajana