Kylämummi- ja -vaaritoiminta

Kylämummi- ja kylävaaritoiminta on MLL:n paikallisyhdistysten toteuttamaa toimintaa, jossa mummi- ja vaari-ikäisillä on mahdollisuus toimia vapaaehtoisina isovanhempina lasten ja nuorten parissa. Kylämummiksi tai -vaariksi voi ryhtyä kuka tahansa lasten kanssa olemisesta kiinnostunut luotettava aikuinen. Kylämummilta tai -vaarilta ei vaadita mitään erityistaitoja - riittää että haluaa puuhata lasten kanssa ja olla läsnä.

Toimintaa järjestävän yhdistyksen kanssa mietitään, mikä olisi juuri sinulle sopivin paikka toimia vapaaehtoisena. Se voi olla esimerkiksi päiväkoti, kerho, MLL:n perhekahvila tai kirjaston satutunti. Jos haluat tehdä vapaaehtoistyötä alakouluikäisten lasten parissa, voit ryhtyä vaikka lukumummiksi/-vaariksi.

Lisätietoja kylämummi- ja vaaritoiminnasta Kymen piirin alueella antavat:
Maiju Vesa maiju.vesa@mll.fi p. 050 302 0269
Marjaana Peronmaa marjaana.peronmaa@mll.fi p. 050 3588 394