Mikä lapsuudessa on tärkeää? -kuvakilpailu

12.11.2018

MLL Kymen piiri osallistuu Lasten oikeuksien viikkoon valokuvakilpailulla, johon kaikki FB-sivumme tykkääjätja Instagram seuraajamme voivat osallistua.

Ohjeet kilpailuun:

Ota kuva aiheella: Mikä on sinun mielestäsi tärkeää lapsuudessa. Kuva voi olla abstrakti tai esittävä. Lähetä kuva sekä yhteystietosi osoitteeseen: elisa.sandstrom-hovi@mll.fi. Kirjoita myös lyhyesti siitä mitä kuvasi esittää (mikä sinun mielestäsi on lapsuudessa tärkeää). Muista, että kenenkään muun lapsista ei saa ottaa kuvia ilman lupaa. Jos et ole vielä tykännyt FB-sivustamme niin tee se ja lähde myös seuraamaan Instagramiamme.

Arvomme kaikkien osallistujien kesken lahjakortin SameEyes-studioon Kouvolaan perhe,- tai yksilökuvaukseen.

Julkaisemme lastenoikeuksien viikolla (vko 47) joka päivä yhden
kilpailuun lähetyn kuvan FaceBookissa ja Instagramissa.
Voittaja arvotaan kaikkien kuvansa lähettäneiden kesken
viikolla 48 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea kisaan!