Haemme koordinaattoria eroauttamistyöhön

3.1.2018

määräaikaiseen työsuhteeseen STEA rahoitteiseen hankkeeseen. Perheiden kohtaamispaikkatoiminta lapsen edun edistäjänä -hankkeen tarkoituksena on lapsen äänen ja näkökulman esille tuominen vanhempien erotilanteessa ja vanhempien tukeminen erovanhemmuudessa vapaaehtoisuuteen perustuvan kohtaamispaikkatoiminnan keinoin.

Koordinaattorin tehtäviin kuuluu mm. vapaaehtoisten rekrytointi, kouluttaminen ja tukeminen sekä toiminnan kehittäminen, arviointi ja raportointi yhdessä muiden hankkeessa työskentelevien kanssa. Lisäksi työhön kuuluu viestintää ja vaikuttamista, alueellista verkostotyötä, aineiston tuotantoa ja tapahtumien järjestämistä.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä ja edellyttää matkustusvalmiutta. Oman auton käyttö välttämätöntä.

Odotamme hakijalta

• sosiaali-, terveys-, kasvatus- tai yhteiskunta-alan AMK -tutkintoa
  • järjestö- sekä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan tuntemusta
  • kokemusta eroauttamistyöstä
  • tiimityöskentelytaitoja ja kykyä itsenäiseen vastuunkantoon
  • hyviä vuorovaikutus- ja verkostotaitoja
  • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
  • kehittävää työotetta
  • kykyä innostaa

Arvostamme

• omaa kokemusta vapaaehtoistyöstä
  • julkisen sektorin ja kolmannen sektorin toiminnan ja palvelutarjonnan tuntemusta
  • kokemusta kouluttajana tai ryhmänohjaajana toimimisesta
  • eri kulttuurien tuntemusta

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL arvoihin pohjautuvan työn, sekä sitoutuneen ja innostuneen työyhteisön.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2018 saakka, mutta jatkuu 31.12.2020 asti edellyttäen, että STM myöntää vuosittaisen rahoituksen. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa.

Hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen toimitetaan 19.1.2018 mennessä toiminnanjohtaja Christa Carpelanille, christa.carpelan@mll.fi. Tiedustelut to 4.1, ma 8.1, to 11.1 ja ke 17.1 klo 10-12 järjestöpäällikkö Maiju Vesa p. 050 302 0269.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Kymen piiri ry on osa valtakunnallista kansalaisjärjestöä. MLL edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia ja osallisuutta kehittämällä perheitä vahvistavia tuen muotoja ja tarjoamalla lapsiperheille avoimia kohtaamispaikkoja. Työ perustuu vapaaehtoisten ja ammattilaisten kumppanuuteen. MLL:n Kymen piirin toiminta-alue on Kymenlaakso ja Etelä-Karjala.  Piiritoimisto sijaitsee Kouvolassa.