Haemme koordinaattoria tukihenkilötoimintaan

3.1.2018

määräaikaiseen työsuhteeseen STEA rahoitteiseen hankkeeseen. MLL:n tukihenkilötoiminnan tarkoituksena on alle kouluikäisten lasten vanhempien ja maahanmuuttajataustaisten äitien vanhemmuuden ja osallisuuden vahvistaminen sekä lasten ja nuorten sosiaalisten taitojen edistäminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen vapaaehtois- ja vertaistoiminnan keinoin.

Koordinaattorin tehtäviin kuuluu mm. vapaaehtoisten rekrytointi, kouluttaminen ja tukeminen sekä toiminnan kehittäminen, arviointi ja raportointi yhdessä muiden hankkeessa työskentelevien kanssa. Lisäksi työhön kuuluu viestintää ja vaikuttamista, alueellista verkostotyötä, aineiston tuotantoa ja tapahtumien järjestämistä.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä ja edellyttää matkustusvalmiutta. Oman auton käyttö välttämätöntä. Piiritoimisto sijaitsee Kouvolassa, toimipiste tulee sijaitsemaan Lappeenrannassa.

Odotamme hakijalta

• sosiaali-, terveys-, kasvatus- tai yhteiskunta-alan AMK -tutkintoa
  • järjestö- sekä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan tuntemusta
  • tiimityöskentelytaitoja ja kykyä itsenäiseen vastuunkantoon
  • hyviä vuorovaikutus- ja verkostotaitoja
  • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
  • kehittävää työotetta
  • kykyä innostaa

Arvostamme

• omaa kokemusta vapaaehtoistyöstä
  • julkisen sektorin ja kolmannen sektorin toiminnan ja palvelutarjonnan tuntemusta
  • kokemusta kouluttajana tai ryhmänohjaajana toimimisesta
  • eri kulttuurien tuntemusta

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL arvoihin pohjautuvan työn, sekä sitoutuneen ja innostuneen työyhteisön.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2018 saakka, mutta jatkuu 31.12.2020 asti edellyttäen, että STM myöntää vuosittaisen rahoituksen. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa.

Hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen toimitetaan 19.1.2018 mennessä toiminnanjohtaja Christa Carpelanille, christa.carpelan@mll.fi. Tiedustelut to 4.1, ma 8.1, to 11.1 ja ti 16.1 klo 10-12 tiimivastaava Virpi Meriläinen p. 040 589 5584.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Kymen piiri ry on osa valtakunnallista kansalaisjärjestöä. MLL edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia ja osallisuutta kehittämällä perheitä vahvistavia tuen muotoja ja tarjoamalla lapsiperheille avoimia kohtaamispaikkoja. Työ perustuu vapaaehtoisten ja ammattilaisten kumppanuuteen. MLL:n Kymen piirin toiminta-alue on Kymenlaakso ja Etelä-Karjala.