Toimintaa lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi

Ajankohtaista

Ystäväksi maahanmuuttajaäiti –toiminnan päätavoitteena on vahvistaa maahanmuuttajaäitien vanhemmuutta ja osallisuutta sekä ehkäistä heidän syrjäytymistään. Toiminnan kautta maahanmuuttajaäidit saavat suomenkielisen naisen ystäväkseen, jonka kanssa he voivat harjoitella suomen kielen puhumista sekä tutustua suomalaiseen yhteiskuntaan ja tapoihin. Suomea puhuva vapaaehtoinen puolestaan pääsee tutustumaan uusiin kulttuureihin ja niiden tapoihin. Kaksisuuntainen kotoutuminen lisää ymmärrystä kulttuurien välillä ja vähentää ennakkoluuloja. Raha-automaattiyhdistyksen rahoittama hanke toteutetaan 2014-2016. Lisätietoja: koordinaattori Virpi Meriläinen p. 040 589 5584
Paikka: Tirikan päiväkoti, Armilankatu 33 A. Sisäänkäynti Juvakon kentän puolelta. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: perhetoiminnan ohjaaja Maiju Vesa p. 050 302 0269, maiju.vesa@mll.fi
Vahvistamme joukkoamme ammatillisten perhepalveluiden ohjaajalla.
Paikka: MLL:n Kymen piiritoimisto, Käsityöläiskatu 4, 3. krs 45100 Kouvola Lisätietoja Maiju Vesa, perhetoiminnan ohjaaja p. 050 302 0269 maiju.vesa@mll.fi
Paikka: Mll:n Kymen piirin toimisto, Käsityöläiskatu 4, 3. krs 45100 Kouvola.
Perhekummitoiminta ammatillisesti ohjattua vapaaehtoistoimintaa, jonka tarkoituksena on lisätä lapsiperheen hyvinvointia ja vahvistaa koko perheen elämänhallintaa. Toiminnan tavoitteena on tukea perheen vanhempia ja vanhemmuutta, ehkäistä ongelmien syntymistä ja kasautumista sekä antaa voimia perheen arkeen. Oman perhekummin voivat saada odottavat ja alle kouluikäisten lasten perheet, jotka tarvitsevat tukea arkeensa. Perhe voi hakeutua perhekummitoiminnan pariin itse tai ammattilaisen ohjaamana. Koulutusten ajankohdista pian tarkempaa tietoa! Lisätietoja toiminnasta: perhetoiminnanohjaaja Maiju Vesalta p. 050 3020269, maiju.vesa@mll.fi
Paikka: MLL:n Kymen piirin piiritoimisto os. Käsityöläiskatu 4, 3. krs., 45100 Kouvola
Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan lasten oikeuksista Kouvola-talolle 21.11 klo 18.00-20.00. Luennoitsijana MLL:n asiantuntijalakimies Suvianna Hakalehto-Wainio. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. MLL:n Kymen piiri järjestää tilaisuuden ajaksi ryhmähoidon lapsille. Hoidon tarpeesta pyydämme ilmoittamaan 15.11 mennessä p. 010 422 8122 tai kymen.piiri@mll.fi Tapahtuma järjestetään yhteistyössä MLL:n Kouvolan paikallisyhdistyksen kanssa. Yhdistyksen päiväkotien lapset esiintyvät tilaisuudessa! Tervetuloa!
Valtakunnallinen Koulurauha julistettiin Porissa 21.8. Julistus aloitti lukuvuoden 2013–2014 Koulurauha-ohjelman. Porilaiskoulujen oppilaat ovat nostaneet kouluvuoden teemaksi omat mielipiteet sekä tutustumisen uusiin ihmisiin. Harjoittelemalla mielipiteen ilmaisemista vahvistetaan itsetuntoa niin että uskalletaan olla myös erilaisia.
Oikein hyvää elokuun alkua MLL:n Kymen piiristä! Avasimme ovet tänään uusissa tiloissa osoitteessa Käsityöläiskatu 4, 45100 Kouvola. Toimistomme löytää kolmannesta kerroksesta. Tervetuloa meitä tervehtimään:) Virallisista avoimista ovista tiedoitamme myöhemmin. T. Christa, Liisa, Pirjo ja Virpi
Kevätilo on MLL:n vuosittainen, koko liiton yhteinen keräys. Kevätilon viesti on Turvallinen lapsuus jokaiselle. Kevätilo-keräys muistuttaa siitä, että jokaisella lapsella on oikeus leikkiin, iloon ja turvaan ja että MLL auttaa vanhempia kasvattamaan ja suojelemaan lapsia sekä iloitsemaan heistä.
Hyvä valtuustokaudelle 2013–2016 valittu valtuutettu, Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) toivottaa Sinulle onnea ja menestystä tärkeässä tehtävässäsi.
Ammatillisia perhepalveluita tuotetaan kunnille ostopalvelusopimusten puitteissa.
Kouvolan kaupunki lahjoitti yhteistyökumppaneille lähetettäviin joulukortteihin varatut rahat tänä vuonna Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) perhekahvilatoimintaan Kouvolan alueella.
Suoritettu kurssi ja soveltuvuus lasten hoitotehtäviin antavat mahdollisuuden pyrkiä mukaan MLL:n hoitajatoimintaan.
Kymen piirissä Lidlin lahjoitus otettiin vastaan Kouvolassa 17.12.2012. Liivit jaetaan edelleen MLL:n Kymen piirin paikallisyhdistyksille ja tulevat yhdistysten ylläpitämien perhekahviloiden ja kerhojen käyttöön Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueilla.
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri osallistui tapahtumaan kuusella, jonka koristelun teemana oli lasten oikeudet.